Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Врожай плодових цьогоріч вдвічі менший за попередній рік

24 липня 2020 року голова районної державної адміністрації Андрій Неделько відвідав агрофірму радгосп «Білозерський», аби дізнатися про стан справ на підприємстві та подальші перспективи розвитку господарства. Як розповів директор агрофірми Олександр Ощипок, не зважаючи на доволі непростий аграрний рік, «Білозерський» працює стабільно.

Станом на сьогодні, тут вже зібрали 102 тони персика, 9,5 тон сливи, 60 тон яблук, 35 тон вишні, 160 тон черешні, 65 тон полуниці, 786 тон озимої пшениці, 386 тон озимого і 122 тони ярового ячменю, 78 тон рапсу.

Наразі в агрофірмі тривають «персикові» жнива, зелені операції у садах і виноградниках. Цьогоріч врожай плодових вдвічі менший за попередній рік, але ситуація не критична. Господарство має оптимістичні прогнози на врожай винограду.

Окремий напрямок роботи підприємства – виробництво виноматеріалів і алкогольних напоїв, в асортименті їх більше двадцяти. Цьогоріч агрофірма презентує покупцям високоякісний коньяк восьмирічної витримки, придбати який можна у фірмових магазинах підприємства.

Агрофірма радгосп «Білозерський» – велике аграрне комунальне підприємство, яке стабільно сплачує податки і збори, а також забезпечує населення робочими місцями. Тут не лише тримають марку, а й шукають нові напрямки роботи, залучаючи науковий досвід.

Білозерська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН