Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській лікарні тепер є сучасне кардіоревмотологічне відділення, де рятують тяжких хворих

З метою удосконалення надання комплексної кардіологічної допомоги населенню Херсонської області на базі КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня» ХОР створено сучасне кардіоревмотологічне відділення.

У відділенні надається високоспеціалізована кардіологічна допомога з різноманітними нозологічними формами: вроджені та набути вади серця, гіпертонічна хвороба, гіпертрофічна кардіоміопатія, гострий перикардит, дилатаційна кардіоміопатія, інфекційний ендокардит, міокардит різноманітної етілогії, ревматична хвороба. Також проводиться планове лікуваня різноманітних форм ішемічної хвороби серця: післяінфарктний кардіосклероз, стабільна стенокардія напруження.

Одним із важливих напрямків роботи відділення є тісна співпраця з відділенням серцево-судинної хірургії лікарні, яка складається з передопераційної підготовки тяжких хворих, ведення пацієнтів в ранньому післяопераційному періоді та проведення післяопераційної реабілітації.

Створення нового кардіологічного відділення в КНП «ХОКЛ» ХОР є етапом реалізації стратегії створення системи надання комплексної медичної допомоги хворим з захворюваннями серця на базі одного лікувального закладу. Це значно підвищість якість допомоги цим хворим нашого регіону, зробить її більш доступною та комфортною.

Херсон наизнанку

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН