Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії

20 липня  генеральна продюсерка регіонального мовлення Марія Фрей відвідала Миколаївську філію Суспільного й представила колективу тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії та розповіла про головні зміни, які відбуваються в регіональному мовленні Суспільного.  

На зустрічі обговорили впровадження концепції регіонального мовлення, майбутню роботу в режимі міжрегіональної платформи й виклики, пов’язані з місцевими виборами восени.   
Також генпродюсерка регіонального мовлення представила тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії Галину Щербу, яка обійматиме посаду до проведення конкурсу на продюсера філії.  

Конкурс на посаду продюсера UA: МИКОЛАЇВ оголосять після рішення уряду про зняття карантинних обмежень.

Галина Щерба у журналістиці з 1997 року, тоді почала працювати редакторкою на Радіо «Миколаїв». За 13 років роботи на радіо була ведучою і авторкою ряду проєктів. У 2010 перейшла на телебачення, в художню редакцію. Була однією з ведучих ранкової програми «Новий день», щоденних прямих ефірів «Розмова на тему», «Це вас хвилює», а також  авторкою власних проєктів «Не бійся говорити про любов», «Звірі в квартирі», «Планета Зоо», «Арт-простір» та ін. Працювала як редакторка і ведуча, а також як організаторка стрімів, програм на виїзді, телемарафонів тощо. Авторка і редакторка телесюжетів на різноманітну тематику: від бізнесу й фінансів до моди і спорту. 

З квітня 2018 року – керівниця творчої групи «Ранок»  Миколаївської філії Суспільного. У 2019 році стала лауреатом  15-го Всеукраїнського конкурсу телевізійних спортивних програм  «Світ спорту» у номінації «За краще висвітлення спортивного життя регіону».  

«Скажу банальну річ – найбільша цінність нашої філії – це люди, у нас прекрасний колектив. Кожен – професіонал. І всі разом ми не стоїмо на місці, відкриті до змін і прагнемо розвитку. Коли відчуваєш таку потужну підтримку, маєш змогу планувати і мріяти про подальшу розбудову», — зазначила Галина Щерба.  

Нагадаємо, попередній продюсер Миколаївської філії Суспільного Олександр Рубан звільнився за власним бажанням 17 липня.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН