Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині підрядник ремонтував дорогу з порушеннями, роботу не прийняли

Про це йдеться на сторінці Херсонської ОДА у Фейсбуці :

Під час пресконференції голови облдержадміністрації Юрія Гусєва за підсумками роботи за рік на посаді у представників ЗМІ виникло питання щодо якості ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О220602 Нововознесенське – Новомиколаївка в Херсонській області.

Конкурс на здійснення поточного середнього ремонту вказаного автошляху проводився через систему публічних закупівель PROZORRO та закінчився влітку 2019 року. Його переможцем визначено ТОВ «ДОБРОБУДКАПІТАЛ». Відповідно до умов підписаного договору, підрядник мав відремонтувати 15 кілометрів дороги. Близько 3,7 млн гривень було виділено на це шляхом отримання субвенції з державного бюджету місцевим.

У середині липня цього року за результатами перевірки роботи підрядника спеціалісти Департаменту інфраструктури облдержадміністрації виявили суттєві порушення умов договору. Тому прийнято рішення про неможливість підписання актів про виконані роботи, бо їх якість не дозволяє ввести дорогу в експлуатацію. Наразі ТОВ «ДОБРОБУДКАПІТАЛ» за власний рахунок усуває недоліки ремонту неналежної якості.

Вчора, 21 липня, на місце проведення ремонтних робіт виїхала комісія, яка складалася зі спеціалістів з технагляду, проєктанта, представників від Високопільської РДА, Херсонської ОДА, ДУ «Місцеві дороги Херсонщини». Після огляду дороги було прийнято рішення щодо проведення додаткових робіт: підсипання білощебеневої суміші на окремих ділянках, створення уклону, щоб вода під час опадів не накопичувалася на дорозі, очищення узбіч автогрейдером.

Закінчення робіт заплановано не пізніше ніж на 15 серпня 2020 року. Питання взято на особистий контроль голів Високопільської РДА та Херсонської ОДА.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН