Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Каховчан просять здати кров відомому громадському діячеві

21 липня активісти «БФ Вегандза Мясникяна –НАМ ТУТ ЖИТИ» долучилися до акції по здачі донорської крові для отамана каховського окремого козачого полку Івана Сірка спілки козаків України “Війська Запорізького Низового” Миколи Семенова, який опинився в скрутній ситуації через стан здоров’я.

Волонтери фонду з самого ранку зібралися в корпусі Каховської філії Центру служби крові для здійснення благородного вчинку. За підсумком заходу увесь членський склад фонду зміг поповнити запаси Служби крові міста та району на декілька літрів.

Як пояснюють організатори, зазвичай з однієї дози цільної крові виділяють три компоненти: плазму, тромбоцити і еритроцитовмісні компоненти (тому й кажуть, що «один донор рятує три життя»). Таким чином, за підсумками акції будуть заготовлені донорські матеріали не тільки для нашого побратима – козака Семенова, але й для інших каховчан.

Колектив «БФ Вегандза Мясникяна – НАМ ТУТ ЖИТИ» закликає всіх небайдужих каховчан, долучитися до цієї ініціативи та також зробити добрий вчинок. Здати кров можна не тільки в дні проведення донорських акцій: Каховська станція переливання крові працює з понеділка по четвер з 8:00 до 12:00.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН