Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Наставники оновили спортивний інвентар та зелену зону херсонської школи

Навчальний рік розпочався з подарунків та оновлень для Херсонської ЗОШ №2 . Про це розповіли на сторінці громадської платформи “Добро переможе” у соціальних мережах.

Навчання – це не лише зошити і підручники, а й різноманітні сучасні засоби для якісного закріплення матеріалу. І чим молодші школярики, тим важливіші додаткові освітні цікавинки!

Представники команди Ігоря Колихаєва #Нам_тут_жити подарували першокласникам Херсонської ЗОШ №2 набори для рахунку.
Важливо пам’ятати, що у діток на уроках активно задіяні одразу кілька видів пам’яті. Об’єднуючи їх, можливо досягти максимально позитивного результату.

Вітаючи з початком такого важливого етапу в житті кожної дитини – навчанням у школі, члени команди “Нам тут жити”: Юрій Рожков, Віктор Сухокобилін та Віталій Хоменко побажали малюкам гармонійного розвитку і цікавої мандрівки Країною знань!

А щоб рідна школа була комфортною, помічники-наставники заздалегідь потурбувались про оновлення спортивного інвентарю та закупили м’які килимки татамі у споиртзалу, а ще долучились до наведення порядку у зеленій зоні навколо навчального закладу.  #Наші_діти_наше_майбутнє #Добрі_справи #Добро_переможе

Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН