Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині влаштували обжинки

Обжинки — давній народний український звичай. Традиційно його святкували наприкінці липня – початку серпня відразу по закінченню жнив. 

В дусі наших прадідів ця чудова традиція в черговий раз зібрала разом нашу гарну родину – трудовий колектив підприємства “ЗЛАТО ТАВРІЇ”. Гарно попрацювали – можна і відсвяткувати, поспілкуватись, заспівати разом пісень, відпочити на природі. Про це розповіли розповідається на сторінці підприємства “Злато Таврії”.

Завдяки чітко організованій і злагодженій командній роботі наших співробітників – збір ранніх зернових завершено вчасно. Отож 17 липня дружно відзначили справжнє Cвято Врожаю в колі друзів-однодумців. Цей день довго будемо згадувати, адже отримали і привітання з нагоди завершення чудової роботи, і величезний заряд позитивної енергії, гарного настрою та щирих посмішок!

Слова подяки адресуємо усім трудівникам хлібної ниви. Щирі слова вдячності фахівцям нашого підприємства: керівництву, агрономам, механізаторам, водіям, усім, хто працював та причетний до нашої спільної праці на землі Бажаємо здоров’я, мирного неба над головою та щедрих врожаїв!

Окремо хочемо подякувати за чудові вітання та гарний настрій нашому голові Милівської ОТГ -Яхнієнку Олегу Володимировичу та команді Качкарівського Будинку культури.

Також від усієї нашої команди та гостей низький уклін та подяка за організацію та смачну гостинність господиням свята на чолі з Кармазіною Людмилою Михайлівною!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН