Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З початку літнього сезону на території Херсонської області зареєстровано майже 400 дорожньо-транспортних пригод

З початку літнього сезону на території Херсонської області зареєстровано майже 400 дорожньо-транспортних пригод. Внаслідок аварій 96 людей отримали травми, 12, на жаль, загинули.

  В Управлінні превентивної діяльності обласного главку поліції проаналізували стан аварійності та визначили, що більшість смертельних ДТП сталася у нічний час доби на вулицях міст та районних центрів.

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, основними причинами ДТП є: перевищення швидкості руху, порушення правил маневрування та раптовий вихід пішоходів на проїжджу частину.

  – У цьому році з метою профілактики аварійності на дорогах області ми збільшили кількість груп реагування територіальних відділів та відділень поліції. Правоохоронці вживають заходи щодо попередження дорожньо-транспортних пригод на автошляхах області, виявляють та документують порушення Правил дорожнього руху, проводять профілактичні бесіди з водіями транспортних засобів, учнями навчальних закладів та населенням щодо дотримання встановлених Правил дорожнього руху, – зазначив Денис Захарченко.

Крім того, поліцейські розробили інформаційні листівки щодо основних причин виникнення ДТП, які розповсюджуються серед водіїв транспортних засобів на стаціонарних постах поліції, автозаправних станціях та у закладах торгівлі.

  Поліція звертається до усіх учасників дорожнього руху! Неухильне дотримання Правил дорожнього руху, дисциплінованість та взаємоповага на дорозі – це запорука вашої безпеки!

Національна поліція у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН