Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В селі Веселе Новокаховської ОТГ ремонтують Будинок культури

В селі Веселе Новокаховської ОТГ будівельники проводять ремонті роботи в Будинку культури. Про це повідомила начальник відділу культури і туризму Новокаховської міської ради Наталія Зарудна.
Ремонт розпочали 03 липня з даху будівлі. Гроші на його реконструкцію виділили з бюджету Новокаховської ОТГ. На недавній сесії міськради, яка відбулася 18 червня, на ці роботи направили майже 1,1 млн грн. Загальна вартість робіт становитиме близько 1,5 млн. грн.
Ремонт виконує бригада будівельників ФОП Руслана Дрегваля. Завершити роботи згідно договору підрядник має до кінця 2020 року. Також підрядник гарантує якість робіт протягом трьох років після їх завершення.
В.о. старости Веселівського старостинського округу Людмила Аннас підкреслила: проблеми з дахом Будинку культури були років за 10-15 до цього. Але коштів в бюджеті сільради і, тим більше, у райради Берислава, на ці цілі ніколи не було. І тільки після приєднання Веселого до Нової Каховки проблему вдалося вирішити.

Як стало відомо 9 липня, в Будинку культури встановили нові двері, придбали вогнегасники, привезли нові стільці. Ремонт продовжується.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН