Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській лікарні привітали кращих бухгалтерів

Люди лаконізму, точності та інтелекту відзначають професійне свято!

З Днем бухгалтера адміністрація лікарні Тропіних на чолі з головним лікарем Леонідом Ремигою привітала колектив бухгалтерії, обличчям якого ось вже більше 15 років є Ольга Гудкова, професіонал, дуже життєлюбна людина, одна з тих особистостей, з якою в тому числі асоціюється сьогоднішня «Тропінка».
Доброта, гумор, взаємоповага та взаєморозуміння, єдність, спільність цілей … – такою була атмосфера цих хвилин, дуже легких та приємних. Леонід Тимофійович привітав всіх фахівців, хто має відношення до даного напрямку роботи, незалежно від займаної посади, і підкреслив роль бухгалтерії в лікарні, яка пов’язана з ключовим – життєзабезпеченням роботи заклада.
Це, дійсно, той підрозділ, без якого все зупинилося б відразу. Його робота є супроводом практично всіх процесів, які відбуваються в лікарні – від виплати заробітної плати співробітникам до придбання нового обладнання, впровадження сучасних методик, відкриття відділень, реалізації інших проектів – реконструкцій, ремонтів і т.д. Причому справа не тільки в цифрах, паперах та підрахунках, але – найголовніше – в пошуку вирішення завдань. Мало хто замислюється, що за всіма досягненнями, успіхами і яскравими подіями лікарні стоїть велика праця, в тому числі праця бухгалтерії.
Тут робота дуже обмежена рамками – термінами, датами, вона вимагає постійної сконцентрованості, скрупульозності. Тут немає часу на розкачку. Але весь цей ритм, ця внутрішня точність – як характер, як склад розуму, це вміння вирішувати завдання, і часто неординарно, – це і є суть професії.
Медична бухгалтерія – звичайно, має свою специфіку. І головне, чого вона вимагає – все-таки, любити той світ, в дзеркалі якого ти знаходишся…
Такими думками в особистій бесіді поділилася головний бухгалтер лікарні Ольга Гудкова. «Тропінку» вона називає своїм «другим домом», а колектив – сім’єю, в яку влилася вже більше 30 років тому, коли тільки прийшла сюди працювати після закінчення інституту:

– Це не просто моя робота, я цим живу… Мені вже важко себе уявити поза лікарнею. Тут я відбулася, тут у мене народився син, для мене це взагалі святе місце. І тому мені дуже-дуже приємно своєю працею робити щось добре та потрібне для лікарні, а в кінцевому рахунку – для наших пацієнтів. І коли бачиш результат цієї роботи – хочеться йти далі!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН