Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні зловмисники відібрали 500 грн. у людини з обмеженими можливостями

Працівники Корабельного відділення поліції отримали виклик, що невідомі зловмисники відібрали у 50-річного чоловіка з обмеженими можливостями грошові кошти у сумі 500 гривень.

Після злочину чоловіки сіли у автомобіль та втекли у невстановленому напрямку. На розкриття злочину поліцейським знадобилась година.
На місце скоєння злочину негайно прибула слідчо-оперативна група та опитала потерпілого.

Чоловік розповів, що перебував на березі річки, коли до нього підійшли двоє невідомих чоловіків та почали вимагати гроші. Коли потерпілий відмовився, один зі зловмисників почав наносити йому удари, після чого вирвав з рук гаманець та забрав всі кошти, що там були.

Потерпілий навіть не міг захистити себе, тому що мав обмежені можливості. Після вчинення злочину чоловіки втекли на автівці.
Як повідомив начальник Корабельного відділення поліції Андрій Сколібог, поліцейські опитали чоловіка та свідків події. Дізнавшись прикмети нападників та автомобіля, на якому вони втекли, поліцейські розпочали пошук авто.

Через годину правоохоронці помітили схожий за описом автомобіль на одній із вулиць міста. Зупинивши авто та поспілкувавшись з пасажирами, поліцейські помітили, що один з чоловіків нервує.

Під час поверхневої перевірки у нього знайшли викрадені гроші. Оперативники встановили, що одному зі зловмисників 18 років. Він розповів, що йому були потрібні гроші на власні потреби, тому він разом з другом вирішив викрасти кошти у чоловіка з обмеженими можливостями на вулиці.


Зловмисника затримано за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, чоловікові повідомлено про підозру. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН