Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У центрі Одеси намагалися захопити будинок Русова – міська рада

Група осіб намагалася зареєструвати на себе частину приміщень в будинку Русова, що знаходиться на вулиці Садова, 21 в центрі Одеси. Про таке розповіли в пресслужбі міської ради міста.

Там зазначили, що “приватизувати” намагалися декілька квартир, об’єднаних в одне приміщення, та флігель у дворі будівлі. Люди, які нібито видавали себе за власників приміщень, – мешканці міста Рені, що на Одещині, запевнили в мерії.

Також там наголосили, що на території будинку Русова зафіксували початок незаконного будівництва. За словами міського голови Геннадія Труханова, квартиру площею не більш як 40 квадратних метрів намагалися збільшити до 300 квадратних метрів.

У міськраді додали, що з 14 липня будинок Русова охоронятимуть працівники КП “Муніципальна варта”.

В центрі Одесі намагалися захопити будинок Русова – міська рада

В центрі Одесі намагалися захопити будинок Русова – міська рада

Суспільне Одеси звернулося за коментарем до речниці Національної поліції Одеської області Любові Гордієвської, аби дізнатися, чи зверталися представники мерії з повідомленням про шахрайство та (або) незаконне будівництво. Прессекретарка відповіла, що їй нічого не відомо щодо подій у будинку Русова.

Також Суспільне зателефонувало до керівниці відділу зв’язків із ЗМІ міської ради Одеси Наталі Мальцевої. Та відмовилася коментувати цю тему, наголосивши, що “все є на сайті, а мене там не було”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН