Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для херсонських розважальних закладів податківці – партнери

Саме такий формат спілкування з бізнесом обрали в.о.начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, його заступник Наталія Невдах та в.о. начальника Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Нікітінський під час проведення ділової зустрічі з керівниками та представниками відомих нічних розважальних закладів м.Херсона з питань детінізації трудових відносин та збільшення податкових надходжень від сфери розваг та відпочинку на Херсонщині, яка відбулася сьогодні у адміністративній будівлі податкового відомства.
У форматі практичного діалогу податківці області порушили питання про офіційне працевлаштування найманих працівників, сплату ЄСВ та відповідних податків до бюджету.

За даними проведеного аналізу, більшість модних клубів Херсона платять своїм робітникам «мінімалку» або близько того. Скажімо, середня зарплата у ресторанних закладах – 3643 гривні. Тоді як мінімально визначена заробітна плата має складати 4723 гривні. Окремі розважальні заклади не просто економлять на офіційній зарплаті: частина їх працівників працюють нелегально. Дехто офіційно працевлаштував лише одного – двох працівників. А один відомий нічний заклад ухитрився працювати без жодного найманого працівника!
Також учасники зустрічі отримали важливу інформацію про проведення щоденного моніторингу діяльності суб’єктів господарювання під час реалізації підакцизної групи товарів, а також обсягів роздрібної торгівлі у закладах, які показують нереально низькі виторги, проведені через РРО.

Податківці одразу встановлюють таких порушників та готують відповідні документи для застосування штрафних санкцій.
Зустріч відбулася у невимушеній, комфортній атмосфері. Бізнесмени відчули новий формат спілкування з податковою службою, коли податківці готові прийти на допомогу кожному суб’єкту господарювання нашої області.

Для платників – це можливість отримати практичні рекомендації правильного застосування податкового законодавства, уникнути та виправити несвідомі порушення під час подальшого ведення підприємницької діяльності. Для податківців – можливість дієво впливати на податкову свідомість та відповідальність платників за своєчасну сплату податків.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН