Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські провели профілактичне відпрацювання у Генічеському районі

Під час літнього сезону на курортах Херсонщини поліцейські постійно забезпечують безпеку відпочивальників. Цього разу комплексне профілактичне відпрацювання поліцейські провели у Генічеському районі. Правоохоронці перевірили ринки, торгівельні майданчики, пляжі та інші місця торгівлі.


Заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко розповів, що поліцейські разом з Держпродспоживслужбою перевіряли дотримання підприємцями та продавцями карантинних обмежень, законність виносної торгівлі, продаж підакцизних товарів, продуктів харчування, а також законність використання праці іноземців. За час відпрацювання поліцейські склали більше 35 адміністративних протоколів на правопорушників.
Під час відпрацювання дільничні оф

іцери поліції виявили кафе, де підприємницька діяльність здійснювалася без дозвільних документів. Поліцейські з’ясували, що у кафе незаконно торгували підакцизними товарами, власники не мали відповідної ліцензії на продаж алкогольних напоїв. Правоохоронці вилучили 280 літрів алкоголю сумнівної якості.


Також поліцейські провели профілактичні бесіди з дітьми та їх батьками на пляжі і нагадали відпочивальникам загальні правила поведінки на воді. Адміністраторам закладів та продавцям нагадали про недопустимість продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, що тягне за собою накладення штрафу, а в майбутньому може призвести до позбавлення ліценції на продаж підакцизних товарів.


Правоохоронці продовжують наглядати за безпекою відпочивальників в курортних районах Херсонщини. Також поліція продовжує контролювати дотримання діючих карантинних обмежень і нагадує: їх порушення тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність.

Олешківське відділення поліції ГУНП в Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН