Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В електротранспорті Одеси пенсіонерам безкоштовно видаватимуть маски

Водії одеських трамваїв та тролейбусів з 13 липня безкоштовно видаватимуть маски пенсіонерам. Про таке розповів директор Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради Олександр Ілько.

Він зазначив, що маски будуть видавати лише “у випадках крайньої необхідності”.

“Водії будуть забезпечені засобами індивідуального захисту. У випадках крайньої необхідності, якщо у соціально незахищених верств населення не буде масок, водії електротранспорту їм ці маски видаватимуть. Йдеться насамперед про пенсіонерів”, – зазначив Ілько.

Зазначимо, станом на 10 липня COVID-19 діагностували у 2109 людей з Одеської області. З них 1636 інфікованих – мешканці населених пунктів регіону, решта 473 хворих – з Одеси. Безпосередньо в Одесі одужали 298 людей, померли – 11.

Для діагностування коронавірусної інфекції Одеська міська рада закупила 15 тисяч тестів імуноферментного аналізу. На це з міського бюджету витратили приблизно 650 тисяч гривень. ІФА-тести закупили до міської інфекційної лікарні, лікарень № 1, 5 та 10, а також до консультативно-діагностичних центрів № 6 та 20.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН