Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дітей з прийомних родин забезпезпечили телевізорами для дистанційного навчання

07 липня в актовому залі Великолепетиської районної ради за участю голови районної державної адміністрації, голови районної ради, представників зацікавлених служб району відбулася робоча зустріч начальника служби у справах дітей Херсонської обласної державної адміністрації Людмили Афанасьєвої з прийомними батьками району (5 прийомних сімей). Під час зустрічі обговорено проблеми утримання, виховання, навчання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Особливу увагу було приділено питанням забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за рахунок субвенції з державного бюджету, оздоровлення дітей, підготовки їх до самостійного життя, попередження нещасних випадків з дітьми, та багато інших важливих питань та питанням подальшого розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, створення патронатних родин, як альтернативи інституційного (інтернатного) виховання дітей.

Людмила Іванівна подякувала прийомним батькам за їхню нелегку, але таку почесну місію, за створення сімейного затишку для дітей, за материнську та батьківську любов до вихованців, наголосивши про велику відповідальність за виховання, навчання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

У зустрічі взяв участь голова громадської організації «Центр розвитку сім’ї та батьківства «Мій дім» Павло Смоляков, який запропонував прийомним сім’ям допомогу та підтримку організації, яку він представляє, зокрема по долученню до Всеукраїнської асоціації прийомних батьків для вирішення нагальних проблемних питань, які не можуть бути вирішені на місцевому рівні. Павло Анатолійович вручив кожній прийомній сім’ї сучасні телевізори, з метою їх використання прийомними дітьми в умовах дистанційного навчання.

Великолепетиська РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН