Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нещодавно замінені пожежні гідранти зіграли важливу роль у збереженні будинку в Новій Каховці

Швидкоплинність гасіння пожежі в житловому будинку по вулиці Букіна, 20 в Новій Каховці, що на Херсонщині, окрім майстерності пожежників залежала ще й від роботи міського водогону та пожежних гідрантів в цьому мікрорайоні міста.

Про це Оnline НК розповів заступник міського голови Олег Тарабака.

На “пожежі ХХІ” віку для Нової Каховки у ніч з 27 на 28 лютого 2007 року, коли згорів міський Палац культури, однією з причин суттєвих наслідків і довготривалої боротьби з пожежею був стан водопровідних мереж та пожежних гідрантів у старому місті. Тоді у пожежних шланги були діряві, такими ж були і пожежні магістралі при відсутності гідрантів…

В 2019 році депутати Новокаховської міської ради прийняли програму заміни пожежних гідрантів по місту, яку успішно виконує КП “Міський водоканал”. Так от, ці нещодавно замінені пожежні гідранти і надали можливість всім трьом потужним пожежним машинам піднімати на дах п’ятиповерхової будівлі потрібну кількість води, що зіграло важливу роль при гасінні пожежі.

Недарма кажуть, правила протипожежної безпеки пишуться не тільки потом і кровью пожежників, а і діями влади та власників багатоквартирних будинків з дотримання цих самих правил.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН