Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вихованці Білозерської мистецької школи здобули призові місця у Міжнародних дистанційних конкурсах

В умовах сьогодення дистанційне навчання виявилося для багатьох батьків, дітей та вчителів непростим завданням.  Але з цим можна впоратися, головне – мати спільне бажання і натхнення вчитися та навчати. Викладачі Білозерської мистецької школи плідно попрацювали з учнями в режимі онлайн і мають певні досягнення.

Учениці мистецької школи здобули призові місця у Міжнародному фестивалі-конкурсі учнівської та студентської молоді «Соняшник», 4-му Дистанційному Міжнародному фестивалі-конкурсі «ЗлатаФест», Міжнародному інтернет-конкурсі «Mini Play». Привітаємо призерів: Товстоноженко Ангеліна (скрипка, викл.Умарова О.М.) та Ковальчук Тамара (гітара, викл. Лаврик-Бекряєва І.В.).

  

Зразковий хореографічний колектив «Фієста» (керівник Ковальова-Ігнатова О.В.)  також тримає гідний рівень в роботі. Так вихованка колективу Кравець Анастасія  підкорила своєю майстерністю  V Всеукраїнський багатожанровий фестиваль «Stars of  Black Sea» та здобула Диплом ІІ ступеню. Педагогічний колектив та адміністрація Білозерської мистецької школи щиро вітає учнів та викладачів з черговою перемогою та бажає подальших успіхів у творчій праці.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН