Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тренера з Таврійська номінують на премію Верховної Ради

Міська влада Таврійська представила обласній державній адміністрації кандидатуру Мадонни Баранової на відзначення Премією Верховної Ради України за внесок молоді в розвиток парламентаризму і місцевого самоврядування.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Таврійської міської ради, яке відбулося 25 червня, повідомляє спеціаліст виконкому з питань неповнолітніх, сім’ї та молоді, освіти, культури та спорту Ольга Щербан.

В Таврійську всі знають спортивний клуб «Хва ранг до» громадської організації «Новокаховська федерація таеквон-до», головою Правління якої є Мадонна Миколаївна. Для таврійчан, в особливості молоді, вона – легендарна особистість, талановита спортсменка, освічена людина (закінчила університет «Україна» та Херсонський педагогічний інститут), небайдужа до життя свого міста. Триразова чемпіонка світу з кікбоксингу WRKA, чемпіонка Європи та світу з таеквон-до, заслужений майстер спорту України з Таеквон-До, володарка Чорного поясу 4-го дану. Тричі була визнана кращою спортсменкою Херсонщини з неолімпійських видів спорту за підсумками спортивного року.

Коли Мадонні було 10 років, її сім’я переїхала до Таврійська, де дівчина закінчила школу № 7. Вперше на даянг вона ступила в 13 років – на тренування її привела мама. Чому саме таеквон-до спортсменка пояснювала близкістю секції до дому. Втім, її тренер Віктор Володимирович Слюсар стверджував, що норов у дівчинки був хлопчачий.

З 18 років паралельно із спортивною кар’єрою Мадонна вже займається тренерською роботою. В 2016 році їй присуджено звання тренер національного класу. Минулого року вона стала інструктором міжнародного класу.

За час, що в Таврйську існує спортивний клуб «Хва ранг до», вихованці молодого та перспективного тренера ставали призерами та чемпіонами України, Європи та світу. Майже всі призери, яких виростила Мадонна Миколаївна, є уродженцями та мешканцями нашого міста.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН