Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колишнього інспектора поліції підозрюють у службовій недбалості, яка завдала 97 000 гривень збитків

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, 30 червня 2020 року повідомили про підозру колишньому інспектору групи логістики, матеріально-технічного забезпечення та зв’язку однієї з рот Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. Він підозрюється у службовій недбалості (ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що інспектор, будучи відповідальним за автотранспортну дисципліну, не вжив заходів щодо недопущення приписок пробігу у дорожніх листах під час експлуатації транспортних засобів за період з листопада 2018 року по травень 2019 року. Внаслідок чого необґрунтовано було списано паливно-мастильних матеріалів в кількості 3 570 л, що призвело до витрати бюджетних коштів та завдало збитків державі на суму понад 97 000 гривень.
 
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Кіровоградської області. Оперативний супровід – Кіровоградське управління внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції.
 
У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН