Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців нагороджували за сумлінну працю та високий професіоналізм

На засіданні колегії голова облдержадміністрації Юрій Гусєв повідомив про присвоєння почесних звань мешканцям Херсонщини.
Так, згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського, за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм присвоєно почесне звання “Заслужений працівник освіти України” Віннику Максиму Олександровичу – проректорові Херсонського державного університету.

Почесне звання “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України” присвоєно Бенедик Еллі Дмитрівні – старшому тренерові відділення Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Херсонської міської ради.
Також за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоєно почесне звання “Мати-героїня”:

Леус Вікторії Василівні – матері п’яти дітей, м. Херсон;
Понич Наталії Миколаївні – матері шести дітей, с. Тавричанка Каховського району;
Терських Ользі Володимирівні – матері восьми дітей, м. Херсон.

Крім цього, завідувача кафедри англійської мови в судноводінні Херсонської державної морської академії Кудрявцеву Валентину Федорівну нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН