Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Капітальний ремонт автомобільних доріг триває на Миколаївщині

Служба автомобільних доріг у Миколаївські області пришвидшила темпи виконання комплексу робіт з капітального ремонту на окремих ділянках автомобільної дороги загального користування державного значення Н-14.Олександрівка-Кропивницький–Миколаїв у Вітовському, Новоодеському, Баштанському районах.

 

На ділянках км175+000-км190+000 (від с. Водяно-Лорино до повороту на с. Михайлівка) та км198+000-км235+000 (від повороту на с. Сухий Єланець – до м. Миколаїв) працівники підрядних організацій ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «ЄДБК» укладають важкий цемент товщиною 26 см.

 

У рамках капітального ремонту дороги на зазначених ділянках а/д Н-14 також ведуться роботи із розбирання існуючого дорожнього одягу, стабілізація основи земляного полотна негашеним вапном для зняття перезволоження грунту, влаштування дренуючого шару основи по всій ширині із ЩПС-20 укріпленої цементом до марки М-60, влаштування поширення дорожнього одягу, влаштування узбіч та штучних споруд.

 

«Для мене якість – є ключовою вимогою до дорожніх ремонтів, а не статистика! Відповідно до договору, підрядник гарантує це. Будь – які недоліки усуватиме власним коштом. Намагаюся контролювати особисто, а також запрошую долучатися до контролю громадськість області. Проїзні дороги потрібні скрізь, тому якісне відновлення доріг в області має велике значення. Але обов’язково оновлені автошляхи маємо захистити! Неконтрольований рух перевантажених транспортних засобів – одна із основних причин інтенсивної руйнації автомобільних шляхів. Щоб запобігти неправильній експлуатації доріг, на Миколаївщині будемо впроваджувати системи WiM. Тільки загальними зусиллями ми будемо мати гарні автошляхи в Миколаївській області» – наголошує очільник САД у Миколаївській області Владислав Невеселый.

 

Нагадуємо, у зв’язку з проведенням капітального ремонту дороги з влаштуванням цементобетонного покриття, з метою ефективного та якісного проведення ремонтних робіт, вводиться обмеження руху для вантажних транспортних засобів загальною масою понад 10 тон!

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН