Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсонської області навчилися замовляти ліки онлайн

Два місяці тому на Херсонщині стартував проєкт «ЛікиВдома». 

Завдяки зручному сервісу Liki24.com мешканці області можуть отримувати препарати за оптимальною ціною і з безкоштовною доставкою. З того часу сервіс здійснив більше двох з половиною тисяч успішних доставок. Найбільш активними виявились мешканці Херсону, Нової Каховки, Олешків, Каховки, Новотроїцького, Антонівки, Генічеську та Скадовську.

Найчастіше жителі Херсонщини шукали ліки від серцево-судинних захворювань, астми, гормоно-вмісні препарати, а також, ліки від м`язового болю, сорбенти, протизапальні засоби та заспокійливі.

Щоб замовити доставку, необхідно сформувати на сайті замовлення та у способах доставки обрати «Доставка Укрпоштою».
Сайт знайде потрібні ліки за оптимальною ціною – з-поміж 55 тис аптечних товарів із 5,6 тис точок з усієї України. Вона буде на 20% нижчою за середню аптечну. Замовляти доставку можна як на поштові відділення, так і адресно. Оплату за замовлення можна здійснити як попередньо карткою на сайті, так і при отриманні.
Виключення до замовлення з доставкою складають медикаменти, котрі потребують спеціального температурного режиму зберігання, входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, не є сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами.

Для жителів району, у котрих немає можливості зробити замовлення в Інтернеті, діє спеціальна телефонна лінія – 068 296 14 52.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН