Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині тренувалися гвардійські кулеметники

Протягом п’яти останніх днів у військовій частині 3056 проходили збори з кулеметниками, в рамках яких, бійці вчили матеріальну частину зброї, опановували спостереження і виявлення цілей, а також відпрацьовували практичні стрільби на полігоні. Про це повідомили у соцмережах.

“Одна із задач, які ми ставили – удосконалити володіння різними прийомами та правилами стрільби, як під час руху, так і лежачи. А інструктори допомагали бійцям навчитися своєчасно та правильно обирати ціль. Це вже не перші подібні збори, тому наші кулеметники показали добрі результати”, – розповів заступник командира частини, капітан Денис Крамаренко.

Він також зазначив, що дуже важливим є вміння орієнтуватися на різних ділянках і вдень, і в темний час доби. Отже, для цього гвардійці приділили один день занять де вони практикувалися орієнтуватися на місцевості з картою та без неї.

Молодший сержант Дмитро Регеда до підписання контракту з військовою частиною 3056 перебував на строковій службі. Серед всіх видів зброї він обрав саме кулемет. Він показав на зборах спритність в його застосуванні: “Для мене не є складними розрахунки цілей і особливості саме кулемета, тому я завжди охоче тренуюся, аби відточити свої вміння”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН