Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші готуватимуть фахівців за новою спеціальністю

З 1 липня педагогічний факультет буде забезпечувати підготовку майбутніх фахівців не лише спеціальностей «Дошкільна освіта» й «Початкова освіта», а й «Спеціальна освіта».

18 червня 2020 року в дружній теплій атмосфері відбулась зустріч представників педагогічного факультету (декан факультету, професор Л.Є.Петухова, заступники декана А.В.Горлова та Т.М.Москова, завідувачі кафедр, помічники декана та інші) із завідувачем кафедри корекційної освіти, професором С.Д.Яковлевою та викладачами кафедри. На зустріч також завітали ректор Херсонського державного університету, професор О.В.Співаковський та проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи М.О.Вінник.
Метою заходу було знайомство науково-педагогічних працівників, адже з 1 липня 2020 року кафедра корекційної (спеціальної) освіти увійде до структури педагогічного факультету (рішення вченої ради Херсонського державного університету від 24 лютого 2020 року «Про внесення змін до структури Херсонського державного університету»).

Олександр Володимирович та Любов Євгенівна у своїх вітальних словах наголосили на тому, що підпорядкування кафедри спеціальної освіти не вплине на вже існуючі традиції та усталений устрій. Віримо, що ці зміни принесуть позитивні результати вже незабаром, а представники кафедри спеціальної освіти стануть повноцінною частиною потужного колективу педагогічного факультету.

Педагогічний факультет ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН