Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський гастроентеролог розповів, як правильно харчуватися (відео)

У студії “Український Південь” лікар-гастроентеролог вищої категорії, член “Української гастроентерологічної Асоціації” Олена Мироненко зазначила: “Без багатьох речей можна обійтися, але не без їжі! Існує багато крилатих висловів, афоризмів… один із них: “Скажи, що ти їси, і я скажу, хто ти”,- змушує замислитися над тим, який вплив на здоров’я має харчування.

Сьогодні, коли наука про харчування отримала стрімкий розвиток, спеціалісти знову акцентують на питаннях смаку і “смачності” і ставлять на перше місце. Їжа має бути радістю життя. Щоб отримувати задоволення від їжі, потрібно -як це роблять американці-приймати їжу в один і той же час.

Дотримання режиму харчування важливо у будь-якому віці, особливо у дитячому. Ще одне правило, яким не потрібно нехтувати… їсти не поспішаючи. Треба так планувати час, щоб спокійно, поснідати, пообідати і повечеряти. Крім цього, хороший настрій, приємна атмосфера за столом дуже важливі для здоров’я. Порушення правил здорового харчування приводить до негативних наслідків, тяжких захворювань”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН