Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На полях Новотроїцького району «знайшли» 22 трудових нелегала

Днями спеціалісти Новотроїцької податкової інспекції Генічеського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим там. Севастополі у складі робочої групи щодо легалізації найманої праці та підприємницької діяльності населення провели низку рейдів у Новотроїцькій селищній раді, Федорівській та Отрадівській сільських радах.У результаті на фермерських угіддях виявили 22 найманих працівника без оформлення трудових відносин та ще трьох суб’єктів, які здійснювали господарську діяльність без державної реєстрації.

Податківці роз’яснили неоформленим робітникам та «псевдо» підприємцям важливість офіційного працевлаштування та сплати єдиного соціального внеску. Праця «без трудової» – це ризик для працівника залишитися без грошей та соціальних виплат, а для роботодавця – отримати штраф.Порушники запевнили членів робочої групи, що впорядкують свою діяльність та трудові відносини з найманими працівниками за вимогами законодавства.

Уже наступного дня 3 фермера зареєструвалися приватними підприємцями з вирощування та реалізації сільськогосподарської продукції. Інші роботодавці – фермери офіційно оформили на роботу 15 людей.Наразі рейди на підприємства сільського господарства триватимуть. Податківці Херсонщини переконливо рекомендують роботодавцям нашого краю працювати у правовому полі та не використовувати «тіньову» зайнятість.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН