Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До моря у Запорізькій області поїдуть оновленими дорогами

Реконструйовану трасу національного значення Н-30 завдовжки 120 км, що проходить територією Запорізької області й з’єднує Василівку і Бердянськ, відкриють у липні. На двох третинах ділянки вже проклали верхній шар полотна. Про це розповів голова Державного агентства автомобільних доріг Олександр Кубраков.

“Міжнародну трасу М-18, яка виводиться у Василівку із Запоріжжя, нині повністю ремонтують. Тривають роботи на всій ділянці. І вся вона буде приєднана до нормальної мережі доріг”, – додав він.

Крім того, цього року обновлять ділянку завдовжки 11,8 км обласної автодороги загального користування місцевого значення Пологи – Кінські Роздори – Андріївка – Нововасилівка – Бердянськ. Планують узбіччя й фрезерують наявне дорожнє покриття.

Як повідомили в Запорізькій ОДА, заплановано укладання вирівнювального шару дороги із щебінково-піщаною сумішшю в тих місцях, де покриття зруйноване важким вантажним транспортом. Глибина відновлення основи дорожнього полотна становить 33 см. “Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема, у с. Софіївка відновлять виїзну “кишеню” з посадковим майданчиком. На всій довжині ділянки, яку реконструюють, нанесуть горизонтальну розмітку й встановлять нові дорожні знаки й дорожні напрямні стовпчики”, – зазначено в повідомленні.

Володимир РИБАЛЬЧЕНКО. Голос України

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН