Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор херсонського вишу зустрівся з батьками ліцеїстів

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Намистинка Херсонського державного університету – Академічний ліцей ім. О. В. Мішукова Херсонської міської ради при ХДУ.

Зустрівся із батьками наших ліцеїстів, говорили про освітні реалії, майбутнє молоді та її безпосередній вплив на розвиток держави.

Херсонський державний університет безперервно розвиває свою інфраструктуру і ми хочемо, аби молодь навчалася у нас, отримувала якісні освітні послуги та залишалася на Херсонщині, а головне – була впевнена, що на кожного чекають робочі місця! Головним нашим суб’єктом є саме молода людина і на вході вона має певну вартість. Для студента важливим є навіть не диплом, а власна капіталізація!

Відкриття нових факультетів, освітніх та інформаційних центрів, удосконалення матеріально-технічної бази, відкриття Академічного ліцею при ХДУ, видання журналів та часописів, міжнародні проєкти, програма подвійних дипломів, започаткування «Університету третього покоління», безліч семінарів, тренінгів, конференцій – це результат наполегливої та ґрунтовної праці не одного покоління людей.

Завжди варто пам’ятати: щастя – це баланс між амбіціями та бажаннями і можливістю їх реалізації.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН