Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі перехожі побили водія з інсультом, який потрапив у ДТП

В Одесі некероване авто злетіло з дороги та вискочило на пішохідну доріжку, травм зазнав чоловік, дивом вціліли його вагітна дружина та дитина, а обурені свідки ледь не вчинили самосуду над водієм – були впевнені, що той під впливом алкоголю чи наркотиків, йдеться в ТСН.16.45.

Реєстратор сусідньої автівки фіксує момент, як після удару з іншим авто «Тойота» виїздить на зустрічну смугу і вилітає на паркан біля крамниці. В цей момент там йде подружня пара з дитиною. Авто збиває чоловіка, жінка дивом встигає відскочити. Удар був такий гучний, що працівники сусідніх крамниць та офісів вискочили на вулицю.

Якби автівку віднесло на кілька метрів далі – жертв було б не уникнути. «Пощастило, що він туди звернув, тому що на дитячому майданчику в той момент чоловік тридцять дітей було і ці матусі. Якби він виїхав навіть сюди, а тут було багато людей, було б набагато гірше», – каже працівник сусіднього офісу Віталій.

Поки одні свідки викликають швидку, інші – кидаються на кермувальника «Тойоти». Намагаються витягти його з салону, застосовують кулаки. Дістається і пасажиру, він намагається пояснити, що його товаришу за кермом стало зле. Лише згодом непритомного водія дістають з-за керма. Разом зі свідками реанімувати його намагаються патрульні.

ТСН

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН