Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Курортний коронавірус: лікар закликав херсонців відповідально ставитися до відпочинку

Про це написав у соцмережах лікар Юрій Ромаскевич. 

Доброго ранку люба Херсонщино! Прошу прочитати цей пост дуже уважно! За останні декілька діб в Херсонську область заїхали понад 10 тисяч людей, здебільшого це люди які прибувають на відпочинок, незначна доля – сезонні працівники! За моєю оцінкою серед них від 5 до 25-30 інфікованих на COVID-19.

Особливо непокоїть кількість відпочивальників з Білорусі (що палить наша прикордонслужба я не знаю). Я пишу ці рядки зовсім не для дискуссії про те закрити чи не закрити область, відмінити чи не відмінити сезон, – ставлю за мету зовсім інше! Протягом останніх місяців титанічними зусиллями влади, медичних працівників, національної поліції, працівників ДСНС та інших зацікавлених відомств нам вдалося створити в області достатньо комфортну епідеміологічну обстановку.

Тепер ситуація змінюється – на 90 % все залежить від Вас, Вашої здатності до дисциплінованості та розуміння ситуації! Від Вашого миття рук, від Вашого носіння захисних засобів, любові до дез. засобів та дотримання соціального дистанціювання! НІХТО не зможе забезпечити Вашу епідеміологічну безпеку якщо Ви нею нехтуєте! Вважаю за доцільне окремо звернутись до власників готелів та баз відпочинку, фермерів та власників крамниць та ринків, керівників місцевого самоврядування – забезпечьте виконання санітарно-епідеміологічних вимог в зоні Вашої відповідальності!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН