Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

COVID-19 на Одещині: захворіла вагітна пацієнтка з Болградського району

З початку пандемії в Одеській області захворіли на COVID-19 – 1 тисяча 121 людина. За минулу добу медики діагностували хворобу у 18 пацієнтів. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

В Одесі захворіли 286 людей, 36 знаходяться в інфекційній лікарні, 4 пацієнта в тяжкому стані в реанімації на кисневій підтримці, розказала директорка департаменту охорони здоров’я мерії Олена Якименко під час апаратної наради.

За її словами, з початку карантину в Одесі захворіли 63 медика. Один загинув, 50 одужали, наразі 12 хворих. В інфекційній лікарні наразі лежать три медичних працівника, одна з них – медсестра в тяжкому стані, зазначила Якименко. 9 знаходяться на самоізоляції.

В пологовому будинку №2 Одеси лікується жителька Болградського району, її стан – між тяжким до середньої тяжкості, сказала Олена Якименко.

Всього ж, в Болградському районі області, де стався спалах COVID-19, захворіла 61 людина. Серед населених пунктів найбільше інфікованих в селі Дмитрівка – 27 пацієнтів, Криничне – 12, місто Болград – 8, Городнє – 7.

В селах Табаки, Виноградівка по 2 хворих, Олександрівка, Залізничне та Нові Трояни по 1 пацієнту з COVID-19, повідомили на сторінці в Facebook Болградської районої адміністрації.

Серед них 34 жінки та 27 чоловіків. Стан 41 хворого задовільний, вони перебувають на амбулаторному лікуванні, 20 – на стаціонарному лікуванні в медичних закладах. Серед хворих 12 медпрацівників та 5 дітей віком до 17 років. На даний час 1 людина із села Криничне вже вилікувалась від коронавірусу.

З початку пандемії хвороба забрала життя 18 мешканців Одеської області.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН