Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Затриманого на хабарі депутата Запорізької міськради відпустили під заставу

4 червня після винесення ухвали судом, затриманого Олександра Тищенка звільнили під заставу у розмірі 840 тис грн – повідомляє «Запорізький проект розслідувань»

Із відповідної судової ухвали, яку оприлюднили 9 червня відомо, що суд частково задовольнив клопотання правоохоронців. До Тищенка було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів в Запорізькому СІЗО. Одночасно суд визначив можливість внесення застави у розмірі 400 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 840 800 гривень.

Після внесення застави суд зобов’язав чоловіка носити електронний засіб контролю, не відлучатись із населеного пункту, в якому він проживає без дозволу слідчого, прокурора або суду. Прибувати до слідчого, прокурора або суду за першою вимогою. Також повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання, місця роботи та утриматися від спілкування зі свідками у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, оперативники СБУ затримали депутата Запорізької міськради на отриманні хабара в 340 тисяч гривень. Олександр Тищенко отримав гроші від місцевого мешканця за дозвіл на забудову приватного будинку.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН