Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нібулон відновлює водні пасажирські перевезення

«НІБУЛОН» відкриває новий сезон пасажирських водних перевезеньк і в минулі роки, пасажирські судна будуть ходити за маршрутом Миколаїв – Кінбурнська коса – Очаків. На Кінбурнську косу з Миколаєва пасажирські судна відходитимуть з Каботажного молу (за ССЗ «НІБУЛОН»). Місце посадки/висадки пасажирів в Очакові – центральний міський пляж.

На жаль, цьогорічний сезон «НІБУЛОН Експрес» пройде без маршрутів Миколаїв – Вознесенськ та Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань. За ці кілька років ми намагалися зробити все, щоб ці маршрути не тільки існували, але і були доступними для усіх: ми знижували вартість квитка від Вознесенська до Миколаєва, що зробило комфортну подорож річкою дешевшою, ніж в автобусі; за власний кошт обладнували причали; популяризували водні перевезення, виконуючи благодійні рейси для дітей учасників АТО, волонтерів, громадських активістів по Дніпру і Південному Бугу.

Для того, щоб вартість квитка на «НІБУЛОН Експрес» за маршрутом Вознесенськ –Миколаїв залишалась дешевшою, ніж на автобус, наша компанія весь цей час несла збиток на кожному пасажирі. А за три роки для того, щоб цей маршрут працював для людей, збитки компанії склали кілька мільйонів гривень. Це без урахування благодійних рейсів, а також витрат у період міжнавігаційного перестою.

Але подальший розвиток пасажирського водного сполучення потребує зацікавленості в цьому проєкті держави, чого наша компанія так і не побачила ні за попередньої, ні за чинної влади. На превеликий жаль, відродження пасажирських водних перевезень в Україні сьогодні залишається економічно невигідним і неприбутковим напрямом.

Розклад

Рейси виконуватимуться щодня, окрім понеділка. У вільний від рейсів час, у зазначені дні тижня, судно знаходитиметься в Миколаєві для проведення індивідуальних прогулянкових подорожей.

Детальніше розклад тут:
https://nibulon.com/data/poslugi/pasazhirski-perevezennya/rozklad-reisiv.html

Квитки онлайн

Цього року «НІБУЛОН» удосконалив систему придбання квитків. Окрім придбання безпосередньо на судні, тепер ви можете придбати квиток і на сайті за адресою: https://tickets.nibulon.com/ Ця послуга у тестовому режимі стане доступною уже з 18 червня

Для цього вам необхідно обов’язково зареєструватися/пройти авторизацію на сайті. Далі обрати маршрут, напрямок, дату подорожі та кількість пасажирів. Не забувайте про придбання квитка і у зворотній бік.

Купити квиток онлайн можна не пізніше ніж за 30 хвилин до відправлення. Повернути його можливо так само на сайті, але не пізніше ніж за 24 години до відправлення. В іншому разі кошти за невикористані квитки поверненню не підлягають.

У разі скасування рейсу (наприклад, через погіршення погодних умов, за яких компанія не матиме змоги надавати послуги) кошти повертаються у повному розмірі або компанія переносить рейс на інший час або дату.
Реєстрація на судні відбувається не пізніше ніж за 10 хвилин до відправлення.

Вартість проїзду

Ще одна приємна новина – зменшення у порівнянні з минулим роком вартості проїзду. «НІБУЛОН» – один з небагатьох перевізників, хто у непрості часи прагне не додаткового заробітку, а хоче зробити свої послуги доступнішими для більшості українців:

https://nibulon.com/data/poslugi/pasazhirski-perevezennya/vartist-proizdu.html

Кінбурнську косу входить також і плата за послуги, надані НПП «Білобережжя Святослава» з організації короткострокового відпочинку на території рекреаційної дільниці.

Також просимо звернути увагу на те, що тривалість рейсів може змінюватись залежно від погодних умов. Про можливі зміни цін і маршрутів ми будемо повідомляти додатково на корпоративному сайті компанії та на офіційній сторінці компанії «НІБУЛОН» у Фейсбук.

Правила перевезень

З правилами перевезень водним транспортом пасажирів і багажу можна ознайомитись на сайті компанії у розділі «Пасажирські перевезення»:
https://nibulon.com/data/poslugi/pasazhirski-perevezennya/pravila-perevezennya.html

Зверніть увагу, що згідно з існуючими вимогами до перебування у громадському транспорті з собою обов’язково потрібно мати засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлені самостійно, а також документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

У разі виникнення запитань телефонуйте за номером (050) 394 74 83 (Пн-Пт з 8:00 до 17:00) чи надсилайте листа на електронну адресу: passflot@nibulon.com.ua.

Приємних подорожей із «НІБУЛОНом» та гарного відпочинку!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН