Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Домовитися” про дезінфекцію: миколаївського посадовця затримали на хабарі

Сьогодні слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Миколаївської області та співробітники Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили на одержанні неправомірної вигоди начальника відділу комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради. Розмір хабара становив 82,6 тис. грн.

Чиновник через посередника вимагав та отримав зазначену суму від місцевого підприємця за підписання договору про надання послуг із дезінфекції зупинок громадського транспорту на території Інгульського району Миколаєва та забезпечення безперешкодного підписання актів прийому виконаних робіт. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України («Одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням»). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляди позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Триває слідство, проводяться першочергові слідчі дії.

Поліція Миколаївської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН