Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителька Миколаєва не може отримати житло – документи загубили в управлінні ОДА

Валентина Ткаченко намагається отримати житло в рамках обласної програми “Турбота”. Проте документи жінки, які вона подала, загубили в Миколаївській обласній державній адміністрації.

Жителька Миколаєва не може отримати житло - документи загубили в управлінні звернення громадян ОДАСуспільне Миколаїв

Родина Ткаченків

Валентина Ткаченко – багатодітна мати та волонтерка. Протягом семи років займається благодійною діяльністю у фонді “Доброта та Довіра”. Із 1999 року її родина стоїть у загальній черзі, як та, що потребує поліпшення житлових умов. Із 2014 – стала у першочергову чергу. У лютому 2020 звернулася до Миколаївської ОДА, щоб долучитися до програми “Турбота”, як громадська діячка, чия діяльність має соціальне спрямування.

Валентина звернулася до Миколаївської міської ради з проханням подати до Миколаївської ОДА звернення щодо співфінансування “50 на 50” квартири для неї та її родини в рамках програми “Турбота”.

Жителька Миколаєва не може отримати житло - документи загубили в управлінні звернення громадян ОДАСуспільне Миколаїв

“У лютому місто погодилося, вони приймають у мене клопотання з усіма пакетами документів, вони пишуть клопотання в область. 26 березня під таким-то номером пішло клопотання, що місто просить включити мене в програму, вони готові співфінансувати”, – розповіла Валентина Ткаченко.

На відповідь від ОДА жінка чекала два місяці. Звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян отримала відповідь, що ніякого звернення до них не надходило.

Подробиці в репортажі кореспондентів Суспільного:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН