Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Особливий режим: два села на Одещині закриють на карантин через COVID-19

У селах Дмитрівка та Криничне Болградського району готуються запровадити особливий режим в’їзду-виїзду, встановити карантинні пости та заборонити пасажирські перевезення. Про це повідомили на сторінці Болградської районної державної адміністрації у Facebook.

Зокрема з 9 червня у селах Криничне та Дмитрівка Болградського району мають запрацювати контрольно-пропускні пункти. Там цілодобово чергуватимуть поліцейські та медики, а всім водіям та пасажирам автівок вимірюватимуть температуру, розповіли в райдержадміністрації.

Також діятиме заборона на пасажирські перевезення приміського та міжміського сполучення через ці села. Крім того, як зазначили в пресслужбі, в Дмитрівці та Криничному закриють заклади харчування та заборонять релігійні заходи.

Послабити карантинні обмеження в районній адміністрації пообіцяли після того, як епідеміологічна ситуація у селах покращиться.

Як розповіли в Болградській райдержадміністрації, окремі карантинні обмеження планують запровадити в усьому районі. Зокрема йдеться про заборону роботи закладів культури та шкіл, у яких має відбутися ЗНО, та обмеження міжобласних пасажирських перевезень, маршрут яких пролягає через Болградський район.

Наразі в Болградському районі коронавірус діагностували у 34 пацієнтів. Найбільше хворих у селах Дмитрівка та Криничне, де запроваджують додаткові обмеження.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН