Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Власники розтрощеної адвокатської контори пов’язують напад із професійною діяльністю

Напад на приміщення адвокатського об’єднання “Жованик і партнери” стався сьогодні вночі. Коментар щодо подвї з’явився на фейсбук сторінці адвокатської компанії:

– Коли у оппонентів немає правових аргументів – беруться за молотки та йдуть на кримінал

Сьогодні вночі, о 3 годині ранку, на офіс нашого Адвокатське об’єднання «Жованник і партнери» стався розбійний напад
Хочемо сказати одразу – ми вважаємо, що цей напад був заздалегідь спланованим, і викладаємо відео з камер спостереження. На ньому видно, як двоє чоловіків умисно наносять шкоду нашому майну – б’ють скло, трощать таблички, розбивають горщики, нищать по-звірячому наш фасад.

Офіційно повідомляємо, що такий зухвалий напад пов’язуємо з нашою професійною діяльністью, зокрема, з однією резонансною справою, якою нині опікуються наші адвокати.

Ми закликаємо правоохоронні органи до справедливого та неупередженного розслідування, шукаємо свідків даного майнового злочину та прагнемо знайти винних у ньому.

У цивілізованному суспільстві такі вчинки неприпустимі, херсонці не повинні звикати до таких ганебних вчинків, адже тоді жити в нашому прекрасному місті буде небезпечно! Будь-які претензіїї та кофлікти слід розв’язувати виключно в правовому полі, а такі випадки – це просто сором!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН