Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Театральний колектив з Нової Каховки переміг в мистецькому інтернет-конкурсі

Про це у соціальних мережах повідомляє Ганжа Ольга.

Театральний гурток «Посмішка» Будинку дитячої творчості в травні цього року брав участь у Першому Міжнародному театральному інтернет-конкурсі «Театр.NET» , в якому взяли участь 120 колективів з різних куточків як України так і світу. Юні актори “Посмішки” представили виставу «Подорож Нільса».

За рішенням журі наш колектив посів ІІ місце у номінації «Юнацький театр» та ІІІ місце у номінації «Режисерський конкурс». Журі високо оцінило акторську майстерність вихованців «Посмішки”: «Вразила гарна історія і добре продумана вистава. Актор, що виконує роль Нільса (а це Антон Вознюк) справив яскраве враження. Дотепно, винахідливо, сучасно.

Діти володіють акторською майстерністю. Шикарні костюми, гарна музика. Приємне враження від творчого колективу, обраної драматургії, сценічного рішення. Чудовий акторський ансамбль. Професійно зроблена вистава у комедійному жанрі, актори розуміють, що грають, існують на сцені професійно».

Також в рамках конкурсу відбувалось глядацьке голосування, за результатами якого, театральний колектив БДТ увійшов в першу десятку. Тож, дякуємо кожному, хто підтримав нас своїм голосом і довів, що в Новій Каховці є талановиті діти, які мають своїх вдячних прихильників. Дякуємо! З перемогою нас всіх!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН