Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оперативники СБУ затримали депутата Запорізької міськради на отриманні хабара в 340 тисяч гривень

За версією слідства, депутат вимагав 340 тисяч гривень від місцевого мешканця за дозвіл на забудову приватного будинку. При цьому, всі необхідні документи заявник подав до міськради ще 3 роки тому, але посадовець увесь цей час створював штучні перешкоди.

“Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від місцевого мешканця 340 тис. грн. За вказану суму він обіцяв надати дозвіл на забудову приватного будинку на ділянці, яка розташована на березі річки Дніпро. Оперативники затримали хабарника в спальному районі Запоріжжя під час отримання другої частини хабара у сумі 243 тисячі гривень.”, – розповів речник УСБУ в Запорізькій області Сергій Левченко.

За кілька днів до цього співробітники СБУ задокументували отримання можновладцем 97 тисяч гривень авансу, – повідомляє СБУ.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення інших фактів корупційної діяльності депутата та його колег.

Затриманий Тищенко входить до фракції «Опозиційного блоку», а також є заступником голови земельної комісії, яку очолює Ігор Чумаченко.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН