Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаївському зоопарку з‘явиться «Острів звірів»

Незабаром у Миколаївському зоопарку планують розпочати будівництво літніх вольєрів «Острів звірів». Про це повідомив міський голова Александр Сенкевич під час прямого ефіру у соцмережах.

«В цьому році починаємо великі перетворення в нашому зоопарку. Наразі відбувається коригування проєктної документації, і вже скоро там з’явиться справжній «Острів звірів».

Міський голова зазначив, що на будівництво вольєрів на цей рік в міському бюджеті передбачили 8 мільйонів гривень. Зводити об’єкти планують у декілька етапів.

«Орієнтовний термін виконання робіт – 12 місяців».- зазначив мер.

Відповідно до проєкту, у вольєрах зможуть перебувати до 6 тварин. Для них створять комфортні умови, максимально наближені до природного середовища. При цьому будуть дотримані всі санітарні-гігієнічні норми.

Передбачено озеленення території, басейни для тварин. Для комфорту відвідувачів на «Острові звірів» біля вольєрів встановлять різноманітні архітектурні форми, лавки, урни для сміття, декоративний фонтан, облаштують пішохідні та оглядові доріжки.

Користуючись нагодою, Олександр Сєнкевич запросив миколаївців відвідати зоопарк.

– У понеділок святкуємо «Міжнародний день захисту дітей», тому я запрошую усіх відвідати зоопарк, який вважається найкращим в Україні та одним з кращих в Європі. Це гордість та справжня перлина нашого міста! – зазначив мер.

Нагадаємо, що в 2019 році колекція Миколаївського зоопарку поповнилася – за угодою з міжнародними партнерами до нашого міста прибули два жирафи та два слони.

Миколаївська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН