Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як проходитиме туристичний сезон в умовах карантину на Миколаївщині

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі провів виїзну зустріч з підприємцями, які надають послуги з розміщення та харчування на території Очаківського району щодо готовності зон відпочинку до літнього туристичного сезону 2020 року. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА.

За словами посадовців, область перейшла до другого етапу пом’якшення карантинних обмежень. Це дозволяє роботу готелів, проте заклади харчування ще не можуть функціонувати у повноцінному режимі.

Керівництво Очаківського району зазначило, що плідно працюють задля унеможливлення поширення туристами коронавірусної хвороби на території району. Миколаївська обласна державна адміністрація обіцяє розробити та отприлюднити перелік рекомендацій щодо роботи закладів розміщення та харчування туристів під час карантинних обмежень. Також, у допомогу підприємцям буде підготовлений чіткий алгоритм дій працівників закладів у разі виявлення на територій закладу хворого з підозрою на короновірусну інфекцію.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН