Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У митниці розповіли, чи працюватимуть пункти пропуску з тимчасово окупованим Кримом

Чорноморська митниця_Дермитслужби повідомляє про подовження припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Републіки Крим та м. Севастополя та виїзду з неї до 22 червня 2020 року.

В абзаці першому розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 березня 2020 р. № 291 “Про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополя та виїзду з неї, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” …слово “травня” замінити словом “червня”, – йдеться в документі.
До цих змін відповідне розпорядження передбачало тимчасове припинення з 00 год. 00 хв. 16 березня 2020 р. до 22 травня 2020 р. роботу КПВВ на адмінмежі з півостровом.

21 травня 2020 р. Кабінетом міністрів України опубліковано постанову №392 про продовження до 22 червня карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та поступове послаблення протиепідемічних заходів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН