Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Магістранти херсонського вишу складають державні іспити дистанційно

Про це пише ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Сьогодні розпочався іспит як перша частина державної атестації у освітніх програм 091 Біологія (Ботаніка) та 103 Науки про Землю, який проходить у дистанційному режимі згідно «Тимчасового порядку організації і проведення атестації здобувачів вищої освіти ХДУ».

Це єдині магістранти ХДУ, які навчаються два роки на освітньо-науковій програмі До речі, згідно рекомендаційного листа Міністерства освіти і науки України, підписаного паном Стадним, усі роботи наявні у паперовому вигляді (на фото) і доступні членам комісії. Слід відзначити присутність на робочих місцях голів комісій та всіх її членів з дотриманням соціальної дистанції, яка дозволяє безпечно працювати. На іспиті присутні також представники стейкхолдерів: в комісії спеціальності 103 це Сергій Овечко – директор Херсонської гідробіологічної станції Національної академії наук та директор Національного природного парку «Нижньодніпровський» Олексій Чачибая.

Адміністративно-господарська частина ХДУ та безпосередньо проректор Максим Вінник забезпечили комісію необхідними санітайзерами та змінними масками. А чудова інфраструктура університету дозволяє комфортно працювати в дистанційному режимі – це коворкінг-центр та конференц-зала наукової бібліотеки ХДУ, швидкісний Інтернет і відеокамери. Тобто є всі інструменти, які дозволяють ідентифікувати студента та проконтролювати його самостійність під час здачі іспитів.

Всі здобувачі своєчасно вийшли на зв’язок, перевірена вся необхідна документація. Сподіваємося, що студенти підтвердять свою високу кваліфікацію і професійні компетенції, набуті під час навчання у ХДУ! Бажаємо успіхів!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН