Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заходи з детинізації ринку праці у сільськогосподарському виробництві проводять у Новій Каховці

Урожай 2020 – легальне працевлаштування в агропромисловому секторі!

На території Новокаховської міської ради працює робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, яка фіксує факти використання найманої праці неоформлених робітників та схеми ухилення від сплати податків. З метою подолання цих негативних явищ, а також виявлення резервів надходжень до бюджету проводяться заходи «Урожай 2020», спрямовані на детінізацію ринку праці у сільськогосподарському виробництві.

В рамках заходів «Урожай 2020» членами комісії робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення проводиться широкомасштабна роз’яснювальна робота серед аграріїв, з керівниками фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств щодо переваг офіційного оформлення трудових договорів.

Також зазначаємо, що комісія не має головним пріоритетом покарати роботодавців, основна мета – це, насамперед, роз’яснювальна та консультативна робота.

Тож, при виникненні будь-яких питань, як у найманих працівників, так і у роботодавців, звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення за телефоном: (05549) 9-07-06. Ми надамо консультацію або направимо до більш вузько профільних спеціалістів структур, які входять до складу комісії, а також завжди підкажемо як вчинити краще в рамках правового поля у тих чи інших випадках.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН