Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лідер громадського об’єднання звернувся до чиновниці Херсонської міської ради Наталі Молнар

Лідер громадського об’єднання «МИ-ХЕРСОНЦІ» Андрій Ткаченко публічно звернувся до Наталі Молнар, начальниці відділу доріг Управління транспорту Херсонської міської ради, помічниці Народного депутата України від «Слуги Народу» Вікторії Вагнєр:

Публічне звернення до чиновниці!

Шановна пані Молнар, припиніть телефонувати нашим спільним знайомим та просити їх владнати конфлікт між нами. У нас з Вами немає конфлікту!

У мене є громадянська позиція, через яку я прошу Вас всього про дві речі у нашому спілкуванні:

  1. Конструктивнийдіалог
  2. Повага до херсонців та до мене.

Ми з Вами домовлялися про тісну співпрацю між владою та громадою у вирішенні питання ремонту дороги та встановлення дорожнього знаку по Бериславському шосе. Як керівник громадської організації МИ-ХЕРСОНЦІ, я дію виключно в інтересах херсонців та ніякої вигоди для себе не переслідую. А Ви вже третій місяць годуєте мене та мешканців сніданками і запевняєте, що все під контролем. Але нещодавно зясувалося, що по питанню ремонту дороги Ви не знаєте на якому етапі знаходиться проведення експертизи, а питанням встановлення дорожнього знаку Ви взагалі не займалися, хоча запевняли, що процес триває. Замість відповіді на мої конкретні запитання, Ви поводитесь зверхньо та кидаєте слухавку.

Я переконаний, що після публікації у ЗМІ та мережі Фейсбук, Ви розібралися з питанням та найближчим часом херсонці можуть розраховувати не тільки на триваючий процес, а й на конкретні результати.

Наша команда та я особисто залишаємось відкритими до спілкування та співпраці з органами влади, місцевого самоврядування та Вами особисто, але лише за умов конструктивного діалогу та поважливого ставлення.

Якщо Ви погоджуєтесь на такі умови, зателефонуйте мені особисто і не турбуйте знайомих.

Рішення за Вами!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН