Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Легендарний одеський стадіон “Чорноморець” продали за 193 мільйони

Стадіон “Чорноморець”, що в Одесі, продали зі 17-ї спроби за 193 мільйони гривень. Про це повідомили в Фонді гарантування вкладів фізичних осіб.

Також, в комплекс входять супутні нежитлові будівлі за адресою вулиця Маразліївська, 1/20. Загальна площа нерухомості в історичному центрі Одеси – 80 289 м2.

Всього в лот входять: спортивна частина стадіону, бізнес-центр з рестораном, фітнес-центр, готель, підземний паркінг, розповіли в Фонді.

Торги провели 22 травня, стартова ціна стадіону – 139 мільйонів 895 тисяч гривень. Це на 89 мільйонів менше, ніж минулої спроби продати об’єкт, зазначили в Фонді гарантування вкладів фізічних осіб.

Стадіон придбала приватна американська компанія ALLRISE CAPITAL INC. з російським менеджментом, пише видання “Думська”.

Компанія розташована у місті Ірвайн, штат Каліфорнія. Її заснували в 2016 році як ALLRISE FINANCIAL GROUP. INC. і перереєстрували в минулому році.

Фірма займається «інвестиційною діяльністю». В ній працює до 10 співробітників. Генеральний директор Allrise Capital Inc – Руслан Зінуров, виконавчий директор – Михайло Трубчік. У реєстраційних документах також згадується Володимир Євсєєв.

Нагадаємо, що в 2019 році стадіон намагалися продати за більше ніж мільярд гривень. Однак покупця не знайшлося. Актив перебував на балансі АТ “Імексбанк.

Суспільне намагається отримати коментар посадовців Фонду гарантування вкладів фізічних осіб, директора стадіону та представників “Імексбанку”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН