Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських бізнесменів позбавили ліцензій за продаж алкоголю неповнолітнім

За продаж сигарет та алкоголю неповнолітнім у січні – квітні 2020 року спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі позбавили ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами 5 суб’єктів господарювання нашої області.

Ризикнули та попалися! Факти реалізації підакцизних товарів особам, які не досягли 18 років, були встановлені у Каховському, Голопристанському та Великоолександрівському районах. У приватних підприємців скасували 3 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 2 ліцензії на продаж у роздріб тютюнових виробів. До кожного «підакцизного» порушника застосовані фінансові санкції у сумі 54,4 тис. гривень. За результатами проведених перевірок бізнесмени сплатили до бюджету 27,2 тис. гривень штрафних санкцій.

Як зазначають у податковому відомстві, окрім продажу спиртного та тютюну неповнолітнім, найбільш поширеними залишаються випадки реалізації алкогольних напоїв за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні ціни та безліцензійна торгівля підакцизними товарами. Чи коштує такий ризик ліцензії, штрафу, здоров’я майбутніх херсонців?

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН