Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині розв’язують проблему утилізації побутового сміття

Про це розповів Олександр Береза – голова адміністрації Центрального району.

На цьому тижні зустрічався з ініціативними жителями провулку Торгівельний та Мирний у Тернівці. Люди стурбовані свавіллям громадян, що виносять побутове сміття просто на відкриту місцевість неподалік біля їх будинків.

На жаль проблема тягнеться давно. Але деякі мешканці мікрорайону й досі не усвідомлюють відповідальність за власні вчинки. Особливо неприємно, що навіть роз’яснювальна робота не завжди дає результати.
Одразу після звернення до мене, на місце сміттєзвалища було надіслано спеціалізовану техніку підрядного підприємства ТОВ “Карс Клініг”. До роботи приєдналися і самі мешканці взявши до рук реманент.
Я хочу подякувати Олександру Баштовому, Миколі Жигареву та тернівчанам, які постійно прибирають територію своїми силами. До того ж, я був приємно здивований, коли вони не просто запропонували виконати благоустрій частини даної місцини, а й запевнили, що особисто готові допомагати. Адже це поки єдиний вихід аби у перспективі уникнути повторних формувань сміттєзвалищ.

Ми вже обговорили деякі ідеї стосовно облаштування території. Думаю, наступного разу єдиним приводом для зустрічі будуть тільки приємні події!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН