Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти ХНТУ проходять практику в Управлінні захисту споживачів

На виконання умов Меморандуму про співпрацю між Херсонським національним технічним університетом та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області до Головного управління були направлені студенти 4 курсу факультету інтегрованих технологій кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації Кондренко Вікторія, Фурса Олег, Кравченко Ганна та Коломоєць Олег для проходження виробничої практики на базі Управління захисту споживачів. Про це розповіли на сторінці вишу.

Основним напрямом співробітництва Держпродспоживслужби з ХНТУ є здійснення спільних заходів щодо задоволення потреб Головного управління у кваліфікованих кадрах, створення для цього сприятливих умов, шляхом практичної підготовки та розширення можливостей для працевлаштування студентів-випускників.

Під час виробничої практики передбачено набуття студентами кафедри Товарознавства, стандартизації та сертифікації ХНТУ теоретичних знань щодо засвоєння основних положень Закону України про захист прав споживачів, усвідомлення основних положень Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

В.о. заступника начальника Управління захисту споживачів, Юрій Ванкудра, переконаний, що проходження виробничої практики забезпечує поглиблення та закріплення теоретичних знань, здобутих студентами в процесі навчання, набуття практичного досвіду у сфері захисту прав споживачів.

З 2018 року студенти Херсонського Національного ТехнічногоУніверситету успішно проходять виробничу практику. Так, в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області вже є вдалий досвід працевлаштування студентів-випускників кафедри Товарознавства, стандартизації та сертифікації до Управлінні захисту споживачів після проходження виробничої практики.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН